11 Ιουνίου 2014

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ

Μια συναυλία γεμάτη αγάπη θα δώσουν ο Χάρης Βαρθακούρης, ο Στέλιος Διονυσίου κι ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης τη Δευτέρα 23 Ιουνίου στις 8.30 μμ, στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας στην Πεντέλη.
Στο κάλεσμα της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Ανθρώπινοι Ανθρωποι» ανταποκρίθηκαν θετικά, οι τρεις καλλιτέχνες, χαρίζοντας μια υπέροχη βραδιά γεμάτη αγάπη και τραγούδια, τα έσοδα της οποίας θα δωθούν για τους σκοπούς του οργανισμού.
Μια υπέροχη βραδιά γεμάτη τραγούδια, γνωστά κι αγαπημένα όλων μας. Μια αναδρομή στα σπουδαιότερα τραγούδια των πατεράδων τους, Ο Χάρης, ο Στέλιος κι ο Γρηγόρης ένωσαν τις δυνάμεις τους πριν από περίπου δύο χρόνια με στόχο να αναδείξουν με τον δικό τους τρόπο τα τραγούδια που ερμήνευσαν 3 μεγάλες φωνές: ο Γιάννης Πάριος, ο Στράτος Διονυσίου κι ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης!
Την Δευτέρα 23 Ιουνίου, στις οκτώμισυ το βράδυ, το Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας θα φιλοξενήσει αυτή τη μοναδική παράσταση, που έχει ταξιδέψει με πρωτοφανή επιτυχία στην Ευρώπη, στην Αμερική, στον Καναδά και στην Αφρική.
Σας περιμένουμε όλους εκεί να τραγουδήσουμε μαζί και να γεμίσουμε τις καρδιές μας βοηθώντας τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.
Εισιτήριο: 15€, στην είσοδο της συναυλίας και από τους Ανθρώπινους Ανθρώπους στο 210.6713399