5 Ιουνίου 2016

Παρουσίαση του βιβλίου “Όταν η Έρημος Ανθίζει” του Πρεμ Ράβατ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ
Παρουσίαση του βιβλίου “Όταν η Έρημος Ανθίζει”
του Πρεμ Ράβατ, 8/6/16 Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων

Προγραμματίζεται η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου «Όταν η Έρημος Ανθίζει» / Η κατανόηση της ζωής, του συγγραφέα Πρεμ Ράβατ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, Αίθουσα Αντώνη Τρίτση, την Τετάρτη 8/6/16 στις 7.μμ.

Ο πρωτότυπος τίτλος του βιβλίου είναι Splitting the Arrow / Understanding the Business of Life (στην καρδιά του βέλους που βρήκε το στόχο του / επιχειρώντας την κατανόηση της ζωής) και εκδόθηκε από τον Εκδοτικό Οίκο Bunya στην Ιαπωνία στις 23 Δεκεμβρίου 2015. Επανεκδόθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 2016.

Το μήνυμα του βιβλίου προσφέρει λύσεις, οι οποίες αγγίζουν τον πυρήνα των προβλημάτων, που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος άνθρωπος.

Ομιλητές:

Βέρα Μεσσήνη / Ψυχολόγος –Ψυχοθεραπεύτρια, Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Ανθρώπινοι Ἀνθρωποι».

Δρ. Γεώργιος Μπλάνας / Καθηγητής Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, Διευθυντής Entrepreneurship Living Lab, Διευθυντής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας ΤΕΙ Θεσσαλίας.

Σέργιος Δημητριάδης / Αναπληρωτής Καθηγητής Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ειδική συμμετοχή του Πάρη Κατσίβελου / Ηθοποιού, Σκηνοθέτη, Καθηγητή Δραματικής Τέχνης.

Ενα βιβλίο εξαιρετικά σημαντικό και επίκαιρο για κάθε άνθρωπο, για όλους μας, με αλληγορικές ιστορίες καθημερινότητας και συμβουλές για τη ζωή.

Το βιβλίο θα βρίσκεται σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία.


Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι στις 30 Ιουνίου στο Badminton  θα έρθει ο ίδιος ο Πρέμ Ράβατ όπου και θα μιλήσει.