24 Δεκεμβρίου 2020

Ευχές από το Φιλανθρωπικό Σωματείο "Ανθρώπινοι Άνθρωποι"

 



Αγαπητοί φίλοι των «Ανθρωπίνων Ανθρώπων»,

Θέλουμε πρώτα απ’ όλα να σας ευχηθούμε Καλές Γιορτές!

Σε αυτούς που το 2020 έφερε μεγάλες ή μικρότερες δυσκολίες, ευχόμαστε αυτές οι γιορτές να φέρουν ανακούφιση και δύναμη!

Όλη η ανθρωπότητα καλέστηκε να ζήσει μία πρωτόγνωρη κατάσταση που μόνο στα βιβλία της ιστορίας είχαμε γνωρίσει. Κάποιους αυτή η κατάσταση τους ένωσε και κάποιους τους φόβισε και τους απομόνωσε.

Εμείς, εδώ στους «Ανθρώπινους Ανθρώπους», αποφασίσαμε ότι το καλύτερο αντίδοτο γι’ αυτήν την πανδημία είναι η ενίσχυση της αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας.

Έτσι, με τη νέα χρονιά θα εντείνουμε τις προσπάθειές μας για στέγαση ακόμα περισσοτέρων οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη, γιατί πληροφορούμαστε ότι αυτή η κρίση ήδη δημιουργεί άστεγες και επαπειλούμενες οικογένειες με παιδιά.

Κάθε χρόνο διοργανώναμε με μεγάλη επιτυχία το Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ μας. Πάνω από 1000 άτομα περνούσανε το Σαββατοκύριακο του Μπαζάρ από τους πάγκους μας. Η ευχαρίστηση της προσφοράς και της αλληλεγγύης, η χαρά της συνάντησης με φίλους και γνωστούς, τα γέλια μας, οι συζητήσεις μας, οι προτάσεις, οι προσφορές... το μετέτρεπαν, κυριολεκτικά, σε ένα πανηγύρι, όπου τα έσοδά του κάλυπταν τουλάχιστον το 1/3 του προυπολογισμού μας.

Φέτος αυτό δεν έγινε!

Εμείς όμως θα συνεχίσουμε το έργο μας για αυτές τις 14 οικογένειες με τους 18 ενήλικες και τα 14 παιδιά που φροντίζουμε σήμερα, αλλά και για όλους αυτούς που περιμένουν βοήθεια... κάπου εκεί έξω!

Σας ευχόμαστε και πάλι Καλά Χριστούγεννα και το 2021 να μας φέρει Υγεία και Δύναμη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο των «Ανθρωπίνων Ανθρώπων»:

Βέρα Μεσήνη πρόεδρος.
Σπύρος Θεοδωρόπουλος αντιπρόεδρος
Γιάννης Σαρακάκης
Ματίνα Λεχούρη,
Λίνα Βενιού
Μαρία Τζιμοπούλου
Μάρια Κοϊσάνου
Μπέση Δημητρακοπούλου
Στέφανος Τσολακίδης

Υ.Γ. Μπορείτε να βοηθήσετε το έργο µας:
1) Δωρίζοντας 5€ τον μήνα μέσω επαναλαμβανόμενης μηνιαίας εντολής από την τράπεζά σας ή να 
καταθέσετε κάποιο εφ’ άπαξ ποσό που επιθυμείτε. (Τράπεζα Alpha Bank: Αρ. Λογ. 987 00 2002 004675 (ΙΒΑΝ GR 9601409870987002002004675) BIC CRΒΑGRAΑ Δικαιούχος: Ανθρώπινοι Άνθρωποι)

Μην σκεφτείτε ότι το ποσό που θέλετε να δώσετε είναι μικρό...
ΚΑΘΕ ΔΩΡΕΑ ΜΕΤΡΑΕΙ!!!
ΚΑΘΕ ΔΩΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ!!!

2) Διαδώστε το μήνυμα και το έργο των «Ανθρωπίνων Ανθρώπων» γύρω σας, μέσα από τις επαφές σας, κοινοποιήσεις στους προσωπικούς σας λογαριασμούς καθώς και σε σχετικές σελίδες ή/και οµάδες στις οποίες συμμετέχετε στα κοινωνικά δίκτυα Facebook, Instagram κλπ
Σας επισυνάπττουμε το φυλλάδιο με όλο το έργο μας στα ελληνικά.

Οι «Ανθρώπινοι Άνθρωποι» είναι Φιλανθρωπικό Σωματείο και δεν λαμβάνει καμία επιχορήγηση από το κράτος ή την Ευρωπαϊκή Ένωση. Βασίζεται μόνο σε εισφορές ιδιωτών.
Ιδρύθηκε το 2012 από 33 μέλη και έχει δώσει στέγη συνολικά σε 48 οικογένειες με 87 ενήλικες και 92 παιδιά.
Σήμερα πλαισιώνεται από 60 εθελοντές.