20 Απριλίου 2017

Βραβεία Γυναικών «ΕΞΑΛΕΙΠΤΡΟΝ» 2017

Οκτώ ξεχωριστές γυναικείες προσωπικότητες θα βραβευτούν από το «ΕΞΑΛΕΙΠΤΡΟΝ», Όμιλο Γυναικών Πειραιά για τις Τέχνες, τα Γράμματα, τον Πολιτισμό, τις Επιστήμες, στην τέταρτη απονομή των βραβείων, «ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΞΑΛΕΙΠΤΡΟΝ» 2017.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 24 Απριλίου 2017 στις 20:00, στο Μέγαρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά Ε.Β.Ε.Π Λουδοβίκου 1, (στο πλάι του σταθμού ΗΣΑΠ Πειραιά).

Ο Όμιλος θεσμοθέτησε τα βραβεία με σκοπό, να τιμηθούν άξια γυναικεία πρότυπα, που μέσα από την αγάπη για το αντικείμενό τους, τον προσωπικό τους μόχθο, τη μελέτη, το όραμα, τις ικανότητες, το πάθος και τα ταλέντα τους, κατάφεραν να διακριθούν και το έργο τους ενθαρρύνει και άλλες γυναίκες προς τη δημιουργία.

Το Βραβείο Εθελοντισμού θα αποδοθεί στην Ψυχολόγο – Ψυχοθεραπεύτρια – Πρόεδρο και εμπνεύστρια του Σωματείου «Ανθρώπινοι Άνθρωποι», Βέρα Μεσσήνη.

Το βραβείο θα απονείμει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιά κ.κ. Σεραφείμ.

Το Βραβείο Επιστήμης θα απονεμηθεί στην διακεκριμένη Ελληνίδα επιστήμονα, υπεύθυνη της μονάδας οφθαλμικής ογκολογίας και αμφιβληστροειδούς της πολυκλινικής της Σιένα, Santa Maria alle Scotte, Δρ Ντόρις Χατζηστυλιανού.

Το βραβείο θα απονείμει ο χειρουργός- οφθαλμίατρος - Καθηγητής Οφθαλμολογικού Πανεπιστημίου Ν.Υ, Δρ Αναστάσιος Κανελλόπουλος.

Το Βραβείο Πολιτισμού θα λάβει η Αρχαιολόγος- Θεατρολόγος -Διευθύντρια του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης- Δρ Αρχαιολογίας και Τέχνης, Πολυξένη Αδάμ-Βελένη.

Το βραβείο θα απονείμει ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης

Το Βραβείο Θεάτρου θα δοθεί στην Σκηνοθέτη – Θεατρολόγο – Συγγραφέα και Δρ Αισθητικής Φιλοσοφίας, Τζένη Αρσένη.

Το βραβείο θα απονείμει ο Ακαδημαϊκός – Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου της Βοστόνης - Συνθέτης- Μαέστρος, Θεόδωρος Αντωνίου.

Το Βραβείο Λογοτεχνίας θα λάβει η Ψυχολόγος- Καθηγήτρια Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο - Συγγραφέας,, Φωτεινή Τσαλίκογλου.

Το βραβείο θα απονείμει ο Αρχαιολόγος - Ιστορικός Τέχνης – Διευθυντής του Επιγραφικού και Νομισματικού Μουσείου, Δρ Γεώργιος Κακαβάς.

Το Βραβείο Ναυτιλίας θα παραλάβει η Γενική Διευθύντρια της Macgregor Greece, Αθηνά Κανελλάτου.

Το βραβείο θα απονείμει ο πρόεδρος του Propeller Club of Piraeus – Διευθύνων Σύμβουλος της X.R.T.C Business Conssultants L.T.D, Γιώργος Ξηραδάκης

Το Βραβείο Αθλητισμού θα αποδοθεί στην Πρωταθλήτρια Παγκοσμίων Κυπέλλων στη σκοποβολή Άγη Κασούμη.

Το βραβείο θα απονείμει ο Α΄ Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και Μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου, Παναγιώτης Δημάκος.

Το Βραβείο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας θα λάβει η πρωτοπόρος επιχειρηματίας, Αντιπρόεδρος της εταιρείας Τεχνική Προστασίας Περιβάλλοντος ΑΕ- Διευθύντρια Επιχειρηματικής Ανάπτυξης στην ERMA FIRST και Πρόεδρος της HEMEXPO, Ελένη Πολυχρονοπούλου.

Το βραβείο θα απονείμει ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, (Ε.Β.Ε.Π) Βασίλης Κορκίδης.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Δημοσιογράφος, Άντα Ηλιοπούλου.

Τα βραβεία φιλοτέχνησε και προσέφερε ο Γλύπτης Δημήτρης Κώστας.

Χορηγοί: Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά – Επιγραφικό και Νομισματικό Μουσείο – LA FOURCHETE ΕΔΕΣΜΑΤΑ…Έκτωρας Ιωάννου - Eden Flowers - KAISAR PHOTOGRAPHY - AQUA FERRIES - SKOURAS DOMAINE - Κοσμηματοπωλείο Ιωσήφ Βασ. Βουράκης – ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ Ν.Ε – IS SOFOS

Ευχαριστούμε θερμά για την στήριξή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το γραφείο τύπου

Τηλ: 6909 835 661